Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Dixit 2 – Kalandok

A Dixit 2 – Kalandok egy kreatív és szórakoztató kiegészítő a Dixit társasjátékhoz, amely 84 új, csodálatos kártyát tartalmaz.

A kártyákon Marie Cardouat varázslatos illusztrációi láthatók, amelyek a fantáziát és az asszociációt serkentik. A játékmenet egyszerű, de izgalmas: a mesélő kiválaszt egy kártyát, és mond róla valamit, amit a többieknek ki kell találniuk.

A Dixit 2 – Kalandok önálló játékként is játszható, vagy összekeverhető az eredeti Dixit kártyáival.

A játék fejleszti a kommunikációs és a gondolatolvasó készséget, valamint a kalandok és a mesék szeretetét.

Készleten

6.490 Ft

Leírás

A Dixit 2 – Kalandok egy lenyűgöző kiegészítő a rendkívül népszerű és kreatív Dixit társasjátékhoz. Ezt a kiegészítőt úgy tervezték, hogy további izgalmat és lehetőségeket kínáljon az eredeti játékhoz képest. Az alapötlet azonban ugyanaz maradt: egy kártyajáték, amelyre a képzeletünk épít, és ahol az asszociációk és történetmesélés segítségével próbáljuk kitalálni a játékostársaink kártyájának titkos témáját.

Ez a kiegészítő 84 vadonatúj kártyát tartalmaz, melyek mindegyike egyedi és lenyűgöző illusztrációkkal van díszítve. Marie Cardouat alkotásai a kreativitás és a fantázia szárnyalását segítik elő, mivel minden kártya egy rejtélyes és mesés világot fest le, amely lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy saját történeteket, asszociációkat és gondolatokat társítsanak hozzájuk.

A játékmenet egyszerű, mégis rendkívül szórakoztató és kihívást jelentő. Az egyik játékos, a mesélő, kiválaszt egy kártyát és mond róla egy mondatot, történetet, vagy akár csak egy szót. A többieknek ezután meg kell találniuk a saját kártyájukat, ami szerintük a legjobban illeszkedik a mesélő által mondotthoz. Az összegyűjtött kártyákat keverik és nyilvánosan megmutatják, majd a játékosok szavaznak arról, hogy melyikük szerint melyik kártya volt a mesélőé. A pontokat úgy kapják a játékosok, hogy minél több szavazatot kap asaját kártyájuk, viszont a mesélő pontot veszít, ha mindenki rá szavaz a saját kártyájára.

A Dixit 2 – Kalandok önálló játékként is működik, de könnyedén összekeverhető az eredeti Dixit kártyáival, így növelve a variabilitást és a játék hosszát. A játék nem csupán szórakoztató, hanem fejleszti a kommunikációs készségeket, serkenti a gondolatok szabad áramlását, és a kreativitást. Emellett a kártyák gyönyörűsége és az ezekhez társított mesék és történetek szeretete egyaránt örömet szerez minden résztvevőnek, miközben együtt kalandoznak a képzelet birodalmában.

További információk

Játék nyelve

Játékszabály nyelve

Minimum életkor

Minimum játékidő

Minimum játékos

Maximum játékos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dixit 2 – Kalandok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A mai naptól a csomagok karácsonyi megérkezését nem tudjuk garantálni. Kérjük válaszd a személyes átvételt a bemutatóteremben.
2030 Érd Duna utca 63.
Hétfő, kedd, csütörtök, péntek 16:00-20:00-ig

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre