Barion Pixel

Dixit 2 – Kalandok

A Dixit 2 – Kalandok egy kreatív és szórakoztató kiegészítő a Dixit társasjátékhoz, amely 84 új, csodálatos kártyát tartalmaz.

A kártyákon Marie Cardouat varázslatos illusztrációi láthatók, amelyek a fantáziát és az asszociációt serkentik. A játékmenet egyszerű, de izgalmas: a mesélő kiválaszt egy kártyát, és mond róla valamit, amit a többieknek ki kell találniuk.

A Dixit 2 – Kalandok önálló játékként is játszható, vagy összekeverhető az eredeti Dixit kártyáival.

A játék fejleszti a kommunikációs és a gondolatolvasó készséget, valamint a kalandok és a mesék szeretetét.

Készleten

6.490 Ft

Leírás

A Dixit 2 – Kalandok egy lenyűgöző kiegészítő a rendkívül népszerű és kreatív Dixit társasjátékhoz. Ezt a kiegészítőt úgy tervezték, hogy további izgalmat és lehetőségeket kínáljon az eredeti játékhoz képest. Az alapötlet azonban ugyanaz maradt: egy kártyajáték, amelyre a képzeletünk épít, és ahol az asszociációk és történetmesélés segítségével próbáljuk kitalálni a játékostársaink kártyájának titkos témáját.

Ez a kiegészítő 84 vadonatúj kártyát tartalmaz, melyek mindegyike egyedi és lenyűgöző illusztrációkkal van díszítve. Marie Cardouat alkotásai a kreativitás és a fantázia szárnyalását segítik elő, mivel minden kártya egy rejtélyes és mesés világot fest le, amely lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy saját történeteket, asszociációkat és gondolatokat társítsanak hozzájuk.

A játékmenet egyszerű, mégis rendkívül szórakoztató és kihívást jelentő. Az egyik játékos, a mesélő, kiválaszt egy kártyát és mond róla egy mondatot, történetet, vagy akár csak egy szót. A többieknek ezután meg kell találniuk a saját kártyájukat, ami szerintük a legjobban illeszkedik a mesélő által mondotthoz. Az összegyűjtött kártyákat keverik és nyilvánosan megmutatják, majd a játékosok szavaznak arról, hogy melyikük szerint melyik kártya volt a mesélőé. A pontokat úgy kapják a játékosok, hogy minél több szavazatot kap asaját kártyájuk, viszont a mesélő pontot veszít, ha mindenki rá szavaz a saját kártyájára.

A Dixit 2 – Kalandok önálló játékként is működik, de könnyedén összekeverhető az eredeti Dixit kártyáival, így növelve a variabilitást és a játék hosszát. A játék nem csupán szórakoztató, hanem fejleszti a kommunikációs készségeket, serkenti a gondolatok szabad áramlását, és a kreativitást. Emellett a kártyák gyönyörűsége és az ezekhez társított mesék és történetek szeretete egyaránt örömet szerez minden résztvevőnek, miközben együtt kalandoznak a képzelet birodalmában.

További információk

Játék nyelve

Játékszabály nyelve

Minimum életkor

Minimum játékidő

Minimum játékos

Maximum játékos

Share your thoughts!

Let us know what you think...

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Belépés

Regisztráció

Regisztrációval a fiók létrejön és email-ben elküldjük a linket, amivel beállítható a jelszó.

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre