Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
Fiesta de los Muertos

Fiesta de los Muertos

Merülj el a Fiesta de los Muertos Társasjáték Varázslatos Világában

A „Fiesta de los Muertos” egy rendkívüli társasjáték, ami a mexikói Halottak Napjának szellemében született. Ez a játék tökéletes kiegészítője lehet bármilyen baráti vagy családi összejövetelnek, ahol a nevetés és a kreativitás áll a középpontban.

Készleten

9.990 Ft

Leírás

Merülj el a Fiesta de los Muertos Társasjáték Varázslatos Világában

A „Fiesta de los Muertos” egy rendkívüli társasjáték, ami a mexikói Halottak Napjának szellemében született. Ez a játék tökéletes kiegészítője lehet bármilyen baráti vagy családi összejövetelnek, ahol a nevetés és a kreativitás áll a középpontban. Most pedig vessünk egy pillantást arra, hogyan is zajlik a játék:

A Játék Menete

A játék célja, hogy a résztvevők közösen felidézzék az „elhunyt” hírességeket, csupán néhány szó segítségével. Az egész folyamat négy lépésből áll, melyek izgalmas és szórakoztató kihívást jelentenek mindenki számára:

  1. Válassz egy hírességet: Minden játékos kap egy kártyát, amelyen egy híresség neve szerepel. Ezután mindenki ír egy kulcsszót, ami ezt a személyt jellemezheti, és ráírja a közös táblára.
  2. Keverd össze a szavakat: Miután mindenki beírta a kulcsszavát, a tábla körbehalad a játékosok között. Mindenki kiválaszt egy szót, ami nem az ő eredeti hírességéhez kapcsolódik, és próbál egy új kulcsszót találni, ami összeköthető a választott szóval.
  3. Találgatás: A második kör után a játékosok megpróbálják kitalálni, melyik kulcsszó melyik hírességhez tartozik. Ez a rész különösen vicces és kihívást jelentő lehet, tekintve, hogy a szavak már többször „átmentek” a játékosok kezén.
  4. Pontozás és nevetés: A találgatások után pontokat számolnak. Minden helyes találat pontot ér. A játék végén pedig a legtöbb pontot gyűjtő játékos nyer.

Miért Különleges?

A „Fiesta de los Muertos” nem csak a szórakoztatásról szól, hanem arról is, hogy a résztvevők mennyire képesek kreatívan gondolkodni és összekapcsolni az információkat. A játék:

  • Ösztönzi a kreatív gondolkodást.
  • Erősíti a csapatmunkát és a kommunikációt.
  • Megismertet a mexikói kultúrával és a Halottak Napja hagyományaival.

Merülj el Te is a Fiesta de los Muertos Varázslatos Világában

Ha egy különleges, szórakoztató és kreatív társasjátékot keresel, amely egyben kulturális betekintést is nyújt, a „Fiesta de los Muertos” tökéletes választás. Gyűjtsd össze barátaidat vagy családodat, és fedezd fel együtt a Halottak Napjának ezt a vidám és színes oldalát. Garantált a nevetés és az örömteli pillanatok!

További információk

Játék nyelve

Játékszabály nyelve

Minimum életkor

Minimum játékidő

Maximum játékidő

Minimum játékos

Maximum játékos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fiesta de los Muertos” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A mai naptól a csomagok karácsonyi megérkezését nem tudjuk garantálni. Kérjük válaszd a személyes átvételt a bemutatóteremben.
2030 Érd Duna utca 63.
Hétfő, kedd, csütörtök, péntek 16:00-20:00-ig

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre