Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

13–24 termék, összesen 202 db

Boribon és Annipanni

Boribon, a kismackó elindul szamócát keresni, ám szamóca helyett egy kerek szalmakalapot, egy kék inget és egy pár piros cipőt talál. Vajon kit talál a szamócásban? Tarts vele, és ismerd meg Boribont és Annipannit!

Félperces mondókák 2.

Hangya, veréb, lepke és sok más kedves állat elevenedik meg Gryllus Vilmos játékos rímeinek és Megyeri Annamária életteli rajzainak köszönhetően ebben a lapozóban, amit a kisgyerekek egész biztos nem csak fél percig forgatnak majd… YouTube-on Fél (perces) nóták néven további mondókák érhetők el.

BORIBON CICÁJA

BORIBON CICÁJA Szívmelengető történet a barátságról, a szeretetről és a családról Marék Veronika klasszikus Boribon-meséihez méltó Izgalmas kalandok és humoros jelenetek Színes, illusztrált oldalakkal Kinek ajánlott? 2-6 éves gyerekeknek Boribon-rajongóknak Mindenkinek, aki szereti a szívmelengető történeteket Annipanni és Boribon réges-régen befogadott egy kóbor kiscicát, aki náluk töltötte Annipanni papucsában az éjszakát – és ott ragadt […]

Kuruzsló és Tsa. – Quedlinburgi

Quedlinburg, a középkori Németország egyik legjelentősebb városa, tele van varázslattal és rejtélyekkel. A Kuruzslók és Tsa Quedlinburgban társasjátékban te is varázsló bőrébe bújhatsz, és megpróbálhatod meghódítani a várost. A játék során különböző varázslatokat tanulhatsz, épületeket építhetsz és felfedezheted a várost. A célod, hogy a lehető legtöbb pontot szerezd, és így legyőzd a többi játékost. A játék egyszerű szabályai ellenére sok stratégiai lehetőséget kínál a játékosoknak. A varázslatokat úgy használhatod, hogy előnyhöz juss a játékban, az épületek pedig pontokat hoznak, és segítenek a célod elérésében. A felfedezés során pedig értékes tárgyakat találhatsz, amelyeket a játékban használhatsz. A Kuruzslók és Tsa Quedlinburgban egy izgalmas és szórakoztató játék, amely minden korosztály számára ajánlott. Ha szereted a varázslatot, a stratégiai játékokat, vagy egyszerűen csak egy szórakoztató időtöltést keresel, akkor ez a játék neked való!

Everdell – A legkisebb erdőlakók

Dobd le az iskolatáskát, és irány az erdő! Fedezd fel az erdő titkait! Az Everdell: A legkisebb erdőlakók egy könnyen tanulható, vidám és családbarát társasjáték, amelyben a játékosok nyári kalandokat élnek át és új barátokat szereznek a nagy sikerű Everdell világában. Tablóépítés: a korlátozott számban megszerezhető kártyákból kell, azok egymásra hatásait figyelembe véve, a legértékesebb […]

Heat – Padlógáz

Megkezdődik a visszaszámlálás, hirtelen felbőg a rajtvonalról kilövő autók motorja; elindult a Grand Prix. Port visz a szél, ahogy a sisakod mellett süvit, amikor behajtasz az első konyarba, Maximumra Járatod a motort, majdnem kipördülsz, de végül megzabolázod a kormányt… Győzni jöttél! AZÉRT NEM JÁR KÜLÖNDÍJ, HA SÉRTETLEN JíÁRGÍÁNNYAL HALADSZ ÍÁT A CELVONALON, ÚGYHOGY… Ahhoz, hogy […]

Félperces mondókák

A könyv Gryllus Vilmos játékos rímeinek és Megyeri Annamária életteli rajzainak köszönhetően szórakoztató és tanulságos olvasmány a kisgyerekek számára.

Out of stock

Mysterium Park

Ebben a kooperatív játékban a szellem gyönyörűen illusztrált kártyák formájában látomásokat küld a médiumoknak. Ezeket értelmezve kizárhatjátok az ártatlanokat és azokat a helyszíneket, amelyeknek nincs köze a néhai igazgató halálához. A karnevál azonban hat nap múlva távozik a városból, sikerül-e ennyi idő alatt rájönni, ki volt a tettes és hol történt a bűntény?

Out of stock

Kuruzslók Quedlinburgban – Az alkimisták

A Quedlinburg alkimistáinak híre messze túlszárnyalt a város határain. Gyógyító művészetük ugyanolyan híres, mint hírhedt. Messziről jönnek az emberek, hogy akár az egzotikus betegségeiket is "szakember" kezelje. A tyúkszem, a banyapúp, sőt a vámpírizmus (amit gyakran polimorf fénykitörésként félrediagnosztizálnak) csak néhány a betegségeik közül.

Dixit 2 – Kalandok

A Dixit 2 – Kalandok egy kreatív és szórakoztató kiegészítő a Dixit társasjátékhoz, amely 84 új, csodálatos kártyát tartalmaz. A kártyákon Marie Cardouat varázslatos illusztrációi láthatók, amelyek a fantáziát és az asszociációt serkentik. A játékmenet egyszerű, de izgalmas: a mesélő kiválaszt egy kártyát, és mond róla valamit, amit a többieknek ki kell találniuk. A Dixit 2 – Kalandok önálló játékként is játszható, vagy összekeverhető az eredeti Dixit kártyáival. A játék fejleszti a kommunikációs és a gondolatolvasó készséget, valamint a kalandok és a mesék szeretetét.

Dixit 10 – Tükörképek

A méltán népszerű Dixit partijáték kiegészítője, új festményekkel, új hangulatokkal, új kihívásokra ösztönöz, miközben gyönyörködtet. Fejleszti a fantáziát, a kreativitást, és nem utolsó sorban egymás megismerését, az egymásra hangolódást. Vigyázat, függőséget okozhat!

UNO Junior

A népszerű Uno kártyát most már a legkisebbek is élvezhetik. A színek és számok mellett mókás állatfigurák segítik a megfelelő kártyalap kijátszását. Az elefánt, krokodil vagy éppen a víziló figurák nyújtanak segítségek a legkisebbeknek is, hogy beazonosítsák a számjegyeket, ezáltal készségeiket is fejlesztik.

Szűrő

A mai naptól a csomagok karácsonyi megérkezését nem tudjuk garantálni. Kérjük válaszd a személyes átvételt a bemutatóteremben.
2030 Érd Duna utca 63.
Hétfő, kedd, csütörtök, péntek 16:00-20:00-ig

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre