Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
Acélmágnás

Acélmágnás

Az „Acélmágnás” egy izgalmas stratégiai társasjáték, ahol a játékosok acélipari vállalkozók szerepébe bújnak. Céljuk, hogy az acélgyártást és -kereskedelmet optimalizálva növeljék vagyonukat. A játék kombinálja a gazdasági tervezést, erőforrás-menedzsmentet és kockázatvállalást. Ideális választás azok számára, akik szeretik a stratégiai gondolkodást és a gazdasági témájú játékokat.

Készleten

13.990 Ft

Leírás

Az „Acélmágnás” egy lenyűgöző stratégiai társasjáték, amely a gazdasági döntéshozatal és erőforrás-menedzsment világába kalauzolja a játékosokat. A játékban a résztvevők acélgyártó magnátként versenyeznek, hogy ki épít fel egy sikeresebb és nyereségesebb birodalmat. A játék menete során a játékosoknak acélt kell gyártaniuk, piacokat kell meghódítaniuk, és stratégiai döntéseket kell hozniuk a gyártási folyamatok és a befektetések terén.

A játék kihívásai közé tartozik az erőforrások hatékony kezelése, a piaci változásokra való gyors reagálás, és a versenytársakkal való ügyes taktikázás. A játékosoknak nem csak a gazdasági, hanem a társadalmi és környezeti tényezőket is figyelembe kell venniük döntéseik során, ami még izgalmasabbá és valósághűbbé teszi a játékélményt.

Az „Acélmágnás” tökéletes választás azoknak, akik szeretik az összetett, gondolkodtató társasjátékokat. A játék izgalmas és fordulatos, megfelelő kihívást nyújt minden korosztály számára, különösen azoknak, akik érdeklődnek a gazdasági stratégiák és a menedzsment iránt. A játék remekül fejleszti a stratégiai gondolkodást, a tervezési és döntéshozatali készségeket, valamint a kritikai gondolkodást, így nem csak szórakoztató, hanem tanulságos is.

Játékmenet:

  1. Kezdőfázis: Minden játékos választ egy kezdő pozíciót, ahol az alapvető erőforrásaik és kezdő tőkéjük meghatározásra kerül.
  2. Erőforrás-szerzés: A játékosok licitálnak az alapanyagokra és erőforrásokra, mint például vasérc, szén és munkaerő. Ez stratégiai döntést igényel, hiszen az erőforrások korlátozottak és a piaci helyzet folyamatosan változik.
  3. Termelési fázis: Itt történik az acélgyártás. A játékosoknak el kell dönteniük, hogy milyen típusú és mennyiségű acélt állítanak elő, figyelembe véve a piaci igényeket és a rendelkezésre álló erőforrásokat.
  4. Kereskedelem és Bővítés: A gyártott acélt értékesíthetik a piacokon. A nyereséget befektethetik új technológiákba, további gyárak építésébe vagy akár a versenytársak akadályozásába.
  5. Végső számítások: A játék végén a legtöbb pontot gyűjtött játékos nyeri a játékot. A pontokat a piaci részesedés, a technológiai fejlettség és a vállalati diverzifikáció alapján számítják ki.

A játék izgalmas elemei közé tartozik a verseny a korlátozott erőforrásokért, a piaci dinamika állandó változása, valamint a stratégiai döntések, amelyek befolyásolják a játékosok hosszú távú sikerét. Az „Acélmágnás” kiválóan ötvözi a gazdasági tervezést, a kockázatkezelést és a stratégiai gondolkodást, így tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik az összetett társasjátékokat és élvezik a gazdasági témákat. A játék remekül fejleszti a logikai és stratégiai gondolkodást, valamint a gazdasági döntéshozatali készségeket.

További információk

Játék nyelve

Játékszabály nyelve

Minimum életkor

Minimum játékidő

Maximum játékidő

Minimum játékos

Maximum játékos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Acélmágnás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A mai naptól a csomagok karácsonyi megérkezését nem tudjuk garantálni. Kérjük válaszd a személyes átvételt a bemutatóteremben.
2030 Érd Duna utca 63.
Hétfő, kedd, csütörtök, péntek 16:00-20:00-ig

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre