Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
Almamérce

Almamérce

Az „Almamérce” társasjáték egy csodálatos kaland, ahol a játékosok az erdő lakóival együttműködve gyűjtenek almákat a közelgő télre. Ez a játék nem csupán szórakoztat, de stratégiai gondolkodást, tervezést és csapatmunkát is igényel. Tökéletes választás családi és baráti összejövetelekre egyaránt, minden korosztály számára kínálva izgalmat és kihívást.

Készleten

5.990 Ft

Leírás

Az „Almamérce” társasjáték egy csodálatos kaland, ahol a játékosok az erdő lakóival együttműködve gyűjtenek almákat a közelgő télre. Ez a játék nem csupán szórakoztat, de stratégiai gondolkodást, tervezést és csapatmunkát is igényel. Tökéletes választás családi és baráti összejövetelekre egyaránt, minden korosztály számára kínálva izgalmat és kihívást.

A Játék Tartalma

  • 3 kétoldalas famérce: Különböző nehézségi szinteket jelöl, így mindenki találhat magának megfelelő kihívást.
  • 72 színes karakterkártya: Nyuszik, sünik és egerek képességeikkel segítik a játékosokat az almák gyűjtésében.
  • Piros és sárga alma kristályok: Ezek jelölik a játékosok által gyűjtött pontokat, ahol a piros almák több pontot érnek.
  • Játékszabályok és haladó szabályok füzetek: Az alapoktól a haladó stratégiákig minden információt tartalmaznak.

Stratégiák és Tippek

  • Ismerd meg az állatok képességeit: Az egerek ügyessége, a nyuszik ugróképessége, és a sünik védelme kulcsfontosságú lehet a győzelemhez.
  • Tervezz előre: Figyelj a famérce nehézségére és próbálj meg előre látni, melyik állatot hol és mikor érdemes bevetni.
  • Kezeld okosan a ragadozókat: Használd a süniket a ragadozókkal szembeni védekezésre, hogy megőrizd az almáidat.
  • Kommunikálj a csapatoddal: A kooperatív játékmódban a sikeres együttműködés és stratégiai tervezés elengedhetetlen.
  • Válaszd ki a megfelelő famércét: A különböző nehézségi szintek más-más stratégiát igényelnek, kezdőknek az egyszerűbb famércéket ajánljuk.

Játékleírás

A fák ágai tele vannak ízletes almákkal, és az erdő lakói, a nyuszik, sünik és egerek együttműködnek, hogy minél többet gyűjtsenek az előttünk álló hosszú télre. A gyümölcsök elérése azonban nem egyszerű feladat; a játékosoknak stratégiát kell kidolgozniuk az állatokból tornyok építésére, figyelve a fa különböző magasságaira és a rejtőzködő ragadozókra. A játék elején kiválasztott famérce meghatározza a célmagasságot, amit a tornyoknak el kell érniük a pontok maximális kihasználása érdekében.

A játékosoknak folyamatosan figyelembe kell venniük az állatok különleges képességeit, legyen szó almák gyűjtéséről az üregekből vagy a ragadozók elkerüléséről. A tornyokat a játék végén, a pontozáskor illesztik a famércéhez, így a játék során kiemelt fontosságú a jó szem és a stratégiai tervezés.

Az „Almamérce” mind versengő, mind kooperatív játékmódot kínál, valamint haladó szabályokat, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy tovább bővítsék stratégiáikat. A hat különböző famérce biztosítja a változatosságot és újra játszhatóságot, így a játék sosem válik unalmassá.

Az „Almamérce” játékban rejlő stratégia, együttműködés és kihívások teszik igazán különlegessé és élvezetessé ezt a társasjátékot mindenki számára.

További információk

Játék nyelve

Játékszabály nyelve

Minimum életkor

Minimum játékidő

Maximum játékidő

Minimum játékos

Maximum játékos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Almamérce” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A mai naptól a csomagok karácsonyi megérkezését nem tudjuk garantálni. Kérjük válaszd a személyes átvételt a bemutatóteremben.
2030 Érd Duna utca 63.
Hétfő, kedd, csütörtök, péntek 16:00-20:00-ig

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre